This course can no longer be booked.

باله کلاسیک و انعطاف پذیری

شنبه ۱۵ می، دوازده ونیم ظهر به وقت شرق کانادا و آمریکا

  • Started May 15, 2021
  • online

اطلاعات بیشتر

گروه سنی: بالای ۷ سال Time: 9:30am PST, 12:30pm EST, 17:30pm BST باله ترکیبی از حرکات نرمشی و کششی است. این رشته تکنیک‌ها و تمرین‌های منحصربه‌فرد خود را دارد که با اصطلاحات ویژه‌ای آموزش داده می‌شود همانند حرکات آکروباتیک –پانتومیم و حرکات منظم دست و پا. رقص باله به تمرکز و نظم زیادی نیاز دارد. به خاطر کار گروهی و اهمیت بالایِ هماهنگی، بالرین‌ها باید وحدت ویژه‌ای با هم داشته باشند و در کارهای گروهی تعامل و مشارکت خوبی را از خود نشان دهند. علاوه بر این، باله سبب تقویت قدرت ماهیچه‌ها می شود. این حرکت موزون باعث هماهنگی و یکنواختی اعضای بدن و تناسب اندام می‌شود. از آنجایی که این رقص به تمرکز و دقت بالایی نیاز دارد، باعث آرامش و کاهش اضطراب و نگرانی در فرد می‌شود. همچنین برای درمان بیماری‌های استخوانی – مفصلی و ستون فقرات موثر است. این رقص در سلامت ذهن و روح و افزایش اعتماد به نفس و روحیه تعامل با دیگران هم نقش مهمی ایفا می‌کند.