This course can no longer be booked.

به مناسبت روز جهانی زن

6 March 2022, 10:00am PST, 1:00pm EST, 6:00pm GMT, 9:30 pm Iran

  • Started Mar 6
  • Online

اطلاعات بیشتر

گفتگو با خانم روشی روزبهانی تصویرگر کتاب «۵۰ زن الهام‌بخش ایرانی» به مناسبت روز جهانی زن  در این برنامه با روشی روزبهانی، نویسنده و تصویرگر کتاب «۵۰ زن الهام‌بخش ایرانی» خواهیم بود. این گفتگوی آنلاین، رده سنی خاصی نداشته و برای همه اعضای خانواده مناسب است. زبان برنامه به انگلیسی و فارسی خواهد بود. لازم به ذکر است که این برنامه ابتدا قرار بود در تاریخ ۵ دسامبر ۲۰۲۱ برگزار شود که به تعویق افتاد و حالا بسیار خوشحالیم که در آستانه‌ی روز جهانی زن این برنامه برگزار می‌شود. لینک خرید کتاب: https://www.roshirouzbehani.com/shop Roshi Rouzbehani graduated from the University of Hertfordshire with a BA (Hons) in Illustration. She crowdfunded and self-published “50 Inspiring Iranian Women” book about 50 astonishing women from Iran, which was very well received. She loves to create editorial and portrait illustrations. She is passionate about gender equality and loves to put topics such as women's empowerment and sisterhood at the center of her work.