This course can no longer be booked.

به مناسبت روز مادر- کارگاه کاردستی نقاشی

Saturday May 7th, 2022, 9:30am PST, 12:30pm EST, 4:30pm GMT

  • Started May 7
  • Online

اطلاعات بیشتر

خانه ایی برای مادرهای نازنین درست می کنیم بعد با ماژیک و مداد رنگی بیرون و داخل خانه را نقاشی می کنیم و مادر را داخل خانه به تصویر می کشیم گروه سنی ۶ تا ۱۱ سال وسایل مورد نیاز ورق سفید با ضخامت متوسط یا مقوای نازک ( ضخامت کاغذ طوری باشه که با ماژیک که بچه ها کار می کنند پشت صفحه طرحی نیافته) ماژیک، مداد رنگی و مدادشمعی مداد سیاه معمولی معلم: افسون لاشایی کارشناس ارتباط تصویری و کارشناس‌ارشد پژوهش هنر از دانشگاه الزهرا تهران و دوسال سابقه تدریس طراحی در این دانشگاه سابقه آموزش نقاشی در مدرسه ابتدایی در انگلستان برگزاری نمایشگاه با عنوان «افسون کودکانه رنگ» در گالری ژاله در تهران برگزاری نمایشگاه با عنوان «نمادهای شهر تهران در نقاشی کودکان» در فرهنگسرای ملل تهران صفحه شخصی معلم در درسون: https://www.darsoon.com/tutors/72