This course can no longer be booked.

تورنمنت شطرنج

Sunday, Nov 14, 2021, 12:30 pm PST, 3:30 pm EST, 8:30 pm GMT

  • Ended
  • ۵ دلار کانادا
  • Online

اطلاعات بیشتر

آیین‌نامه‌ی مسابقه چهارمین دوره‌ی مسابقات شطرنج درسون، ویژه‌ی گروه سنی زیر ۱۶ سال، در تاریخ یکشنبه ۱۴ نوامبر برگزار خواهد شد. برای پاسخ به سوالات، لطفا در ساعت تعیین شده دربرنامه‌ی زوم حضور داشته باشید. بعد از ده دقیقه مسابقات در این لینک برگزار می‌شود. https://lichess.org/swiss/x06hag5Q پس از ثبت نام، جزییات نحوه‌ی شرکت در مسابقه برای شما ارسال خواهد شد. مسابقات در پنج دور به روش سوئیسی بین ایرانیان سراسر دنیا برگزار می‌شود. بازی هر بازیکن که تمام می‌شود، باید منتظر بماند تا دور بعدی شروع شود. هر دور ۲۰ دقیقه طول می‌کشد. رده بندی نهایی بر اساس تعداد بازیها و امتیازات کسب شده توسط سیستم سایت لیچس محاسبه و اعلام خواهد شد . در رده‌بندی نهایی ما دو قهرمان خواهیم داشت که جایزه‌یشان از طرف سایت درسون اهدا خواهد شد. درباره‌ی ساره تاجیک داور و برگزارکننده‌ی مسابقه: - ده سال سابقه‌ی تدریس شطرنج - عضو تیم‌ملی شطرنج نوجوانان، بزرگسالان و دانشجویان کشور - مولف سری کتاب‌های خانه‌به‌خانه - ترانه‌سرا​