top of page
This course can no longer be booked.

کارگاه آنلاین آشنایی با تکنیک‌های مناظره

Sunday, July 14, 2024 , 10:00 AM PST, 1:00 PM EST, 5:00 PM GMT

  • Ended
  • Online

اطلاعات بیشتر

English Text Below کارگاه آنلاین آشنایی با تکنیک‌های مناظره برای نوجوانان ( آشنایی با مفهوم مناظره ) برنامه به زبان انگلیسی برگزار خواهد شد. این برنامه با هدف آشنایی با فنون مناظره و تقویت مهارت‌های فردی در نوجوانان برگزار می‌شود و در آن همراه با رژین فرزاد (بهترین مناظره‌کننده‌ی سال ۲۰۲۲-۲۰۲۳ در ‏ Dallas Urban Debate Alliance) به بررسی مفهوم مناظره پرداخته و با تکنیک‌های آن آشنا خواهیم شد. ------------------------------------------------------------- شرایط ثبت نام : کارگاه رایگان بوده و مناسب نوجوانان گروه سنی ۹ تا ۱۳ سال می‌باشد ------------------------------------------------------------- با حضور : رژین فرزاد؛ بهترین مناظره‌کننده‌ی بهترین مناظره‌کننده‌ی سال ۲۰۲۲-۲۰۲۳ ‏ Dallas Urban Debate Alliance ------------------------------------------------------------- Sunday, July 14, 2024 , 10:00 AM PST, 1:00 PM EST, 5:00 PM GMT ------------------------------------------------------------- "Online workshop to familiarize with Debate techniques for teenagers” This program aims to familiarize teenagers with debate techniques and enhance their skills. Join us along with Rojin Farzad, the 6th-grade debater of the year (2022-2023), in Dallas Urban Debate Alliance as we explore the concept of debate and its techniques. Registration conditions: The workshop is free and suitable for children aged 9 to 13. Presenter: Rojin Farzad The best debater of the year 2022-2023" Sunday, July 14, 2024 , 10:00 AM PST, 1:00 PM EST, 5:00 PM GMT


bottom of page