top of page
This course can no longer be booked.

کارگاه آنلاین کاردستی برای روز مادر

Saturday, May 13, 2023 , 10:00 AM PST, 1:00 PM EST, 5:00 PM GMT

  • Ended
  • Online

اطلاعات بیشتر

روز مادر مبارک (هدیه‌ای با عشق از طرف کودکان برای مادران) ( یک ساعت برنامه‌ی آنلاین، ویژه‌ی کودکان فارسی‌زبان ) آموزش کاردستی نقاشی ------------------------------------------------------------- شرایط ثبت نام : کارگاه رایگان بوده و مناسب کودکان گروه سنی ۵ تا ۹ سال می‌باشد ------------------------------------------------------------- با حضور معلم‌ خوب درسون : خانم افسون لاشایی ( معلم هنر و نقاشی ) ------------------------------------------------------------- وسایل لازم برای ساخت کاردستی ( کارت پستال ) : قیچی چسب ماتیکی چسب نواری رنگی پاستل روغنی سفید آبرنگ (رنگ‌های دلخواه) ماژیک (رنگ‌های دلخواه) مقوای ضخیم برای کارت تبریک برچسب یا استیکر (هر آنچه کودکان دارند) کاغذ رنگی یا کاغذ کادو (طرح و رنگ دلخواه) تکه پارچه، گل یا برگ درخت خشک‌شده، گل کاغذی ( یکی از موارد به دلخواه ) وسایل خیاطی (مثل کاموا، ربان، دکمه یا هر وسیله‌ای که دیگر استفاده نمی‌کنید) (هدف ما آموزش استفاده‌ از وسایل بازیافتی به کودکان است و برای ساخت کاردستی با تکیه بر خلاقیت هر کودک از وسایل استفاده خواهیم کرد.)

bottom of page