This course can no longer be booked.

کارگاه صدای پاییز

Sunday, Oct 24, 2021- 10:30am PST, 1:30pm EST, 5:30pm GMT

  • Started Oct 24, 2021
  • Online

اطلاعات بیشتر

گروه سنی: ۵ تا ۹ سال در این کارگاه با هم ساز باران می‌سازیم. بازی‌های ریتمیک و موسیقایی می‌کنیم و لیوان‌بازی با موزیک‌های پاییزی را تجربه می‌کنیم وسایل مورد نیاز(برای ساختن ساز باران) یک عدد لوله دستمال آشپزخانه یا لوله فویل چندعدد میخ ویک چکش چسب نواری پهن چند نوار رنگی برای تزیین ساز کمی حبوبات وسایل لازم (برای بازی کاپ گیم) دو عدد لیوان مقوایی یا لیوان پلاستیکی تعدادی برگ پاییزی نقاشی شده ترجیحا خود بچه ها برگها را رنگ کرده باشند ٭٭لطفا درنظرداشته باشید کمک والدین به بچه ها درساختن ساز لازم میباشد