This course can no longer be booked.

کارگاه نقاشی با موضوع هالووین

Saturday, Oct 30, 2021, 10 am PST, 1 pm EST, 5 pm GMT

  • Started Oct 30, 2021
  • Online

اطلاعات بیشتر

گروه سنی ۶ تا ۱۱ سال وسایل مورد نیاز مقوای آبرنگ یا مقوای نقاشی در سایز A4 watercolor paper پوستر کالر poster color رنگهای سفید و سیاه و قرمز و زرد و آبی تیره و سبز Black marker or black oil pastel وسیله ای گرد برای کشیدن یک دایره بزرگ در صفحه مانند کاسه یا بشقاب مداد سیاه معمولی لیوان آب و دستمال قلم مو پالت یا بشقاب یک بار مصرف