This course can no longer be booked.

کارگاه کاردستی نقاشی به مناسبت روز پدر

Saturday June 18th, 2022, 9:30am PST, 12:30pm EST, 4:30pm GMT

  • Ended
  • Online

اطلاعات بیشتر

به مناسب روز پدر کارگاهی در نظر گرفته‌ایم تا علاوه بر بازی و سرگرمی‌ کودکان، آنها را با مهارت‌های نقاشی‌، کار با ابزارهای نقاشی مختلف و ساخت کاردستی آشنا کنیم و در کنار آن بتوانیم هدیه‌ای کوچک نیز برای قدردانی از پدران عزیز آماده کنیم. گروه سنی ۶ تا ۱۱ سال وسایل لازم کاغذ رنگی دو رنگ ابرنگ و قلمو ماژیک مدادشمعی روغنی قیچی و چسب مقوای سفید یا رنگی کمی ضخیم برای کارت نی (نی نوشابه) معلم: افسون لاشایی کارشناس ارتباط تصویری و کارشناس‌ارشد پژوهش هنر از دانشگاه الزهرا تهران و دوسال سابقه تدریس طراحی در این دانشگاه سابقه آموزش نقاشی در مدرسه ابتدایی در انگلستان برگزاری نمایشگاه با عنوان «افسون کودکانه رنگ» در گالری ژاله در تهران برگزاری نمایشگاه با عنوان «نمادهای شهر تهران در نقاشی کودکان» در فرهنگسرای ملل تهران صفحه شخصی معلم در درسون: https://www.darsoon.com/tutors/72