This course can no longer be booked.

کارگاه یوگا به مناسبت روز یوگا

Saturday June 25th, 2022, 9:30am PST, 12:30pm EST, 4:30pm GMT

  • Started Jun 25
  • Online

اطلاعات بیشتر

ما در درسون به مناسب روز یوگا، کلاس گروهی برای تمرین به صورت رایگان در نظر گرفتیم. اگر شما هم علاقه‌مند به یادگیری یوگا و تجربه این لحظات بی‌نظیرهستید با ما در این کلاس همراه باشید. این کلاس توسط خانم "مریم افراز"عزیز، یکی از با تجربه‌ترین معلم‌های درسون برگزار می‌شود. وسایل مورد نیاز: زیرانداز یا ملحفه، فضای آرام با تهویه مناسب، لباس راحت یا ورزشی زمان: روز شنبه June 25th 2022 ساعت: 09:30AM PST 12:30PM EST 04:30PM GMT مناسب برای گروه سنی 13 سال به بالا