This course can no longer be booked.

کنسرت موسیقی هنرجویان درسون

Sunday, Sep 5, 2021. 10:00am PST, 1:00pm EST, 5:00pm GMT

  • Ended
  • Online

اطلاعات بیشتر

تقریبا یک سال از شروع فعالیت درسون میگذرد. در این مدت بیش از ۲۲۰ هنرجوی موسیقی در ۳۵۰۰ جلسه کلاس زیر نظر ۲۹ تن از معلمهای عزیز درسون آموزش دیده اند. اکنون درسون در نظر دارد یک کنسرت موسیقی آنلاین با شرکت این هنرجویان موسیقی برگزار کند.