This course can no longer be booked.

تورنمنت شطرنج

Thursday, July 22, 2021, 10:00am PST, 1:00pm EST, 5:00pm GMT

  • Started Jul 22, 2021
  • ۵ دلار کانادا
  • Online

اطلاعات بیشتر

رده سنی زیر۱۲سال ------------------------------------- چهارمین دوره مسابقات شطرنج سایت درسون روزپنج شنبه ۲۲ جولای، یک بعد از ظهربه وقت شرق امریکا این مسابقه میان ایرانیان سراسر دنیا، در ۵ دور و با کنترل زمانی ۱۰ دقیقه به ازای هر بازیکن برگزار می‌شود. پس از خاتمه تمامی بازی‌های هر دور، دور بعدی شروع می‌شود. از طرف سایت درسون به دو نفر برتر جایزه اهدا خواهد شد. رده‌بندی نهایی بر اساس امتیازات کسب شده توسط سیستم سایت لیچس محاسبه و اعلام خواهد شد. نحوه شرکت در مسابقه و راهنمایی قدم به قدم پس از ثبت‌نام برای شما ایمیل خواهد شد ------------------ درباره نیما شیرین بیان داور مسابقه دارنده درجه بین‌المللی از فدراسیون جهانی شطرنج(فیده) و سابقه شرکت در مسابقات بین‌المللی بیش از ۵ سال "آموزش شطرنج و آمادگی برای مسابقات حرفه‌ای" بصورت گروهی و خصوصی در مدارس شطرنج و کلاس‌های آنلاین آموزش دیده از قهرمانان و اساتید مطرح ایران و ارمنستان مترجم مقالات آموزشی شطرنج و دارای سابقه پوشش خبری مسابقات شطرنجی در سایت‌های فارسی‌ زبان کارشناسی ریاضی از دانشگاه فردوسی